Hemma i Malawi!

Nu är jag hemma i Malawi och det känns så himla bra. Min familj här är så underbart snälla och jag börjar få separationsångest. Lill-Joel är så förbaskat söt så jag nästan smälter...

I alla fall så har Julia, Susanna och jag varit runt och rest i Zambia och Tanzania. Internet är tyvärr för långsamt för att ladda upp bilder och jag kan inte berätta allt som hänt nu, jag har för lite tid för det. Vi har varit på resande fot i en månad så det har hänt en hel del.

I Zambia tittade vi förbi Victoriafallen och det var ju häftigt. I Tanzania var vi i storstan Dar es Salaam som var väldigt modern, vi kikade på Kilimanjaro och så badade vi i indiska oceanen på Zanzibar. Vi var också på safari där vi såg elefanter, buffalo, gnuer, lejon, giraffer, zebror, noshörningar med mera.


Imorgon är det min födelsedag och då ska Julia, Susanna och jag gå på stan och inhandla det sista som vi vill ta med oss hem till Sverige. Sedan blir det tårta hemma hos min familj. Jag ska göra en vanlig tårta med banan, hallonsylt, vaniljkräm och grädde. Min familj har aldrig ätit något sådant så det ska bli kul.

De sista dagarna här kommer vi fylla ut med packning, besök på BAHASI och sånt. Min familj ska visst flytta på fredag också, så då flyttar jag väl med då antar jag. Vi är ganska många i huset nu för min värdmammas syster har fött barn och bor där nu en tid. Flytten blir väldigt enkel för min del då jag redan har alla mina saker packade i väskor.

På måndagmorgon tar vi en buss till huvudstaden Lilongwe där vi sover en natt för att sedan ta flyget hem till Sverige på tisdag. Resan tar 24 timmar och jag borde vara hemma i huset och krama min hund onsdag eftermiddag/kväll. Känns bra.

RSS 2.0