Till Malawi

Idag åker jag till Malawi med morsan och Julia. Så det blir inga uppdateringar här skulle jag tro... Därmot på min facebook, på facebook-sidan Manja Pamodzi och förhoppningsvis även på min Instagram moapavift
 
Sköt om Sverige! 
 
 
 

Tågtröttheten och bröllopsinbjudningar

Känslan när man vaknar på tåget med öppet gap och kletig dräggelhaka...
Suck. Tre gånger på samma tågresa. 
 
Och sedan loggar in på facebook och ser att man blivit inbjuden till ett bröllop i Malawi på lördag. Till någon man inte ens känner... Whaat!? 
 
Är jag inbjuden bara för att jag en Europé eller för att jag är en sådan ljuvlig människa? Hmm... 
 
Det är konstigt det där, för jag har blivit bjuden till fler bröllop i Malawi än i Sverige. I Malawi har har jag spenderat 7 månader och i Sverige har jag bott i 25 år. 
 
 
 
 
 

Helgspan på de bästa svenska friidrottarna

Idag var det dags för SM i friidrott igen. Vi såg på kula, spjut, 200 meter, 400 m häck, 800 m, 5000 m, höjdhopp, längdhopp, tresteg och stafett. 
 



I fredags blev Jessica och jag TV-kändisar då vi skymtades i rutan några gånger... Jag lyckades ju även klä mig i blått som verkade vara innefärgen för dagen. 

Kändisrumpan
 
 
 
 

Alltid kul i Umeå!

Igår kikade jag på SM i friidrott. Var så klart tvungen att stå lite på händer för att visa vilken idrott som är roligast och bäst. Hade tighsen på mig ifall nu någon skulle bli skadad så jag hade haft chansen att hoppa in på 100 meter. 

Tyvärr kom världens åskoväder och regnskur. De svarta molnen bara flög fram så det kändes som om jag var med i Harry Potter och att dödsätarna var på väg mot oss. Sen kom en regnskur som beskrivs bäst som en dusch. 

 

Blev sedan bjuden på födelsedagståååårta! 
 
 
Och nu ska jag iväg och käka middag och sedan blir det utgång med födelsedagsbrudarna! Den här gången ska jag se till att inte förstöra kvällen genom att äta rå kyckling. 
 
Redo med födelsedagspresenterna i högsta hugg! Yaaay! 
 
 
 
 
 

Mer politik!

Kors i taket! Folkpartiet i Umeå har gjort Gymnastikens Hus till en valfråga... Vad fasen, måste jag ändra mig nu? 

Min viktigaste valfråga i kommunvalet är ju just en gympahall. För de träningsförhållanden vi har nu är sämst. 

 
 
 
 

SISTA JOBBDAGEN!

Idag är det sista jobbdagen! Bara halvdag dessutom... Eller knappt det ens. För 10 minuter över 11 går tåget till Umeå där jag kommer spendera helgen. Sista Sverigehelgen innan avfärden till Malawi på tisdag.

Handstående på jobbet i korridoren klädd med mina Malawityger.
 
 
På tal om Malawi så har jag fått fler tandborstar och tandkräm till BAHASI-barnen! 
 
 
 

RSS 2.0