Inte som planerat

När det blir fullt med sopor i mitt korridorskök så ställer vi dem alltid vid dörren till korridoren. Den som sen ska ut tar med och slänger soporna. Enkelt.

Då jag skulle ner till stan idag stod en kompostpåse vid dörren så jag tog den med mig. Stoppadde ner den i cykelkorgen för sophuset är ungefär 50 meter bort. Det var bara det att jag hann glömma bort att kompostpåsen var där. Upptäckte den inte förrän jag hade parkerat cykeln mitt i stan utanför Åhlens.

Då kunde jag ju inget göra, så jag lät den vara kvar... Tog en bild då jag skulle hem och så slängde jag påsen i en vanlig soptunna. Ovärt. Cyklade iväg långt med komposten och slängde den sen bland vanliga sopor.


Sen så blev det inga julklappar heller. Köpte ingenting överhuvudtaget. Det jag gjorde var att rädda min kompis ur en tröja hon fastande i inne på Indiska, äta en falafelburgare med GI-bröd på MAX och fika en svindyr citronmarängpaj.

Efter det hamnade jag på en fest. Det var väl egentligen tänkt att vi skulle hem och byta om först, eller träna (jag hade inte riktigt bestämt mig för träning eller fest). Vi gick i alla fall dit direkt i våra sunkiga kläder... Men jag gick hem redan vid kl 21. Började äta mig mätt på chips och pepparkakor på festen och det kanske inte var så bra så då gick jag hem och åt gröt.

Gröt är bra grejer.


Kommentarer
Postat av: Theres

Superrolig dag och helg! Men jag måste säga tack igen, jag blev riktigt nervös i provhytten. Såg framför mig att de i kassan fick klippa upp tröjan! :P

2011-12-11 @ 21:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }