Midsommarmaten

Det blev en hyfsat vegetarisk midsommarmiddag ändå. Några marinerade kycklingbitar i sesamfrön och lite sill var det som slank ner i köttväg. Morsan hade gjort en jättegod tacopaj med qournfärs. Tummen upp för den! 




Det blev inte den vackraste midsommarstången precis, men vi gjorde den mest för att jag ville ha en film då vi dansade runt den. Ska skicka den till min Malawifamilj har jag tänkt. Hahaha, look at Moa and her family jumping around that thing! Crazy Swedish people... 
 
 



Midsommardagen: 
 

Biffar av KRAV-märkt nötfärs, fetaost och soltorkade tomater, rotgrönsaker, sallad och goda röror




 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }