Har du inget att äta och är du vrålhungrig?

Börja med att slå igång en platta på medelvärme och lägg på en stekpannan med en klick smör (för det finns alltid i kylskåpet). Knäck tre ägg (för det finns alltid i kylskåpet) som du vispar ihop med en skvätt mjölk (för det finns alltid i kylskåpet), salt och peppar. Medan smöret smälter skivar du ett äpple (för det finns alltid i fruktskålen). Häll ner äggvispet i stekpannan och låt det ligga tills det ser ut som en tortilla ungefär. Under tiden äter du det skivade äpplet med jordnötssmör (för det finns nästan alltid i kylskåpet, annars äter du bara äpplet) för att stilla den värsta hungern. 
 
Ta sedan det som finns i kylen och hacka det eventuellt i mindre bitar. I mitt fall blev det krispsallad, oliver, paprika och tzatziki. Då ägget är klart hivar du upp det på en tallrik, lägger på det du hittade i kylen, viker ihop till en wrap och äter. 
 
 
 
 
Rekommenderas! Om man fortfarande inte är mätt, ta ett hårdbröd (för det finns alltid hemma) och gör en smoothie av hallon (för det finns alltid i frysen) och annat som möjligtvis finns i fruktskålen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }