Ett steg närmare...

Jag har bokat flygresa till mig och Julia nu. Luleå - Stockholm, 21 augusti. Vi ska vara i Stockholm några dagar innan vi flaxar vidare till Malawi.

Det var bara det att det inte går att betala med Sparbankens VISA-kort på nätet längre. Gjorde ett e-kort, men det var tjorvigt och tog en satans tid. Jag slår vad om att det var en senig bankgubbe som kom på krångligheten. Sengubben hade lite att göra och ville jävlas med kunderna bara för att.

Jäkla gubbe.

Fullt ös, medvetslös!

I torsdags jobbade jag, var en snabbis i skolan och åkte sedan till Umeå. Bodde hos bror och roade mig med att träna på IKSU, gå på stan och äta kinabuffé tills Micke dök upp på tågstationen lite senare. Vi hann med att umgås med vänner, bio, träna, MAX, stan, Fortet och grillning innan vi åkte hem ett och ett halvt dygn senare.

Det var yran i helgen, men vi hade inte tid att titta... Vädret var dessutom kasst.

När vi gick hem från tågstationen idag traskade en spindel på vägen. Om jag hade vågat skulle jag stampat på den. Jag bad Micke göra det eftersom jag inte ville att den skulle få spindelbarn.


Nu har jag kommit på att spindeln kanske var ett barn... Hujedamej!


Bli kvitt sötsuget

Hm, jag kanske borde ta åt mig av det jag läser...

Jag blir ju förgrymmad

Jag tävlade som sagt SM i gymnastik i helgen och det gick faktiskt bra. Jag ställde upp i SM på ett villkor: jag var garanterad en medalj i lag. Det var nämligen bara tre lag anmälda. När SM:et väl startade var vi bara två lag och jag offrade mig för mitt lag och tävlade på hopp och fristående som jag egentligen inte hade tänkt göra. Mitt lag vann, men inte fick vi någon medalj inte.

Dessutom blev jag fyra på bom. Min poäng blev 10.7 och trean fick 10.75. Fast där får jag skylla mig själv lite.. Jag lekte bowlingkägla under hela bomserien och vinglade som full katt.

Jag hade alltså kunnat sitta här med två SM-medaljer. Eller åtminstone en, lagguldet. Men icke...


Jises Amalia!

En liten ändring har skett. Jag ska inte bara slåss med bommen i morgon. Det blir en fight med hästen och mattan också.

Ja, vad gör man inte för sina lagmedlemmar?
Otränad på ett SM, håhå jaja...

Wish me luck!


På vift i söder

Är i Halmstad och plöjer mig genom all himla halm som ligger och skräpar.

I morgon ska jag slåss med bommen! Förhoppningsvis bara bommen.


Hej tandtroll!

Jag har kommit på en sak. Eftersom jag har ett tandvårdsabonnemang så behöver jag ju egentligen inte borsta tänderna. Oavsett antal hål betalar jag inget mer än abonnemangsavgiften.

Jag måste ju få lite valuta för pengarna!



Självförtroendet är på topp!

Mamma läser en artikel i Icakuriren om missnöje med vikten och kroppsfixering, att det tydligen kommer från föräldrars negativa kommentarer om sig själv och andra.

Mor: Men du har aldrig verkat missnöjd med din kropp.

Moa: Men jag ser ju bra ut!




Det gick som planerat

Jag vann i tävlingen i lördags! Jag tävlade lätt på hopp, barr och fristående eftersom jag inte tränar de redskapen. På bommen däremot, som jag tränar ganska mycket, krossade jag! Jag vann bommen med drygt 4 poäng, vilket är mer än fyra fall.

Nu har jag tävlat med fallfri bomserie tre tävlingar av tre. I lördags hade jag knappt ett vingel. Allt var perfekt.
Bara SM kvar då...

The winner takes it all

Tävling i morgon, igen.

Och jag ska vinna!

Efter min tävling är det en annan tävling. Efter den tävlingen är det bankett. Då tänker jag vingla runt i höga klackar.

Håhå, jaja.



Nya naveln!

Ho ho! Jag publicerar nu en bild på min nya navel. Tyvärr hittar jag ingen bild på min gamla, så det går inte att jämföra. Den såg inte ut som den gör nu i alla fall.

Har även två små ärr som utsmyckningar på magen min.

0-1

Moa - mascaran


Alice i Underlandet kan jag gärna se, men...

Efter gårdagens middag:
Micke: Ska vi se en film?
Moa: Njä, ingen skräckis i alla fall...
Micke: Vi kan se Alice i underlivet.

Mohaha ha ha haa!

Puppy problems

Man släpper ut en valp för att kissa. Valpen kissar inte. Valpen går in och kissar på golvet.

Då blir man irriterad.



Boris och hans syster Flinga


Godisuppladdningen fungerade bra

Dagens tävling gick bra! Tävlade bara bom och blev tvåa vilket är ett bra resultat (jag kom ju föra Adina och Evve).

Men förra helgen var det roligare, då fick vi pokaler som vi sedan åt mjukglass ur.


Fast jag tycker inte om mjukglass så mycket...

Sockerchock och lite sömn

I morgon är det tävling igen. Då är det DM som gäller och det är en uttagningstävling till Barentskampen, så det gäller att tävla bra om man vill ingå i laget. Men jag ska bara tävla ett redskap och då kommer jag nog inte med. Så jag tar inte denna tävling så seriöst.

Jag har i alla fall laddat med massa godis nu ikväll.

Kom och heja vettja!

Ett misslyckande

Vi har en agilitytunnel hemma till vår valp Boris. Det är bara det att han är så feg och vågar inte springa igenom den. Därför gjorde jag ett Hans och Greta-spår med hundgodisar. Tyvärr fungerade inte det heller... Han tog bara godiset som låg närmast öppningen.

Jag försökte i alla fall. Men jag har fler idéer, för hunden ska genom tunneln.


Huvudsvett kanske?

Igår kväll såg jag Gladiator när jag egentligen borde ha sovit. Filmen var bra, men jag störde mig så fasligt mycket på Maximus hår.

Varför har han gelé i håret?


Uppe med tuppen!

Det är en rolig dag idag. Träning, skola, hundvakt, födelsedagsfika, träning och träffa vänner.

Men det är skit att den roliga dagen ska börja så himla tidigt... Jag är absolut ingen morgonmänniska.
Ansträngt God morgon-leende

Ge mig nya byxor!

För en vecka sedan sprack mina favoritbyxor. Morsan lagade dem, så jag hade brallorna på mig i tisdags. Tyvärr så sprack de redan efter fem minuter igen...

Jag måste nog kasta bort byxorna snart. Då får jag väl gå i skolan i trosor eller nåt, för jag vill inte lägga pengar på nya kläder. Det finns roligare saker att göra för pengar... Åka till Malawi till exempel.


Vilken miss!

Jag kom nyss på att Wellington, huvudstaden i Nya Zeeland, är den sydligaste huvudstaden. Och jag var aldrig dit. Nu har jag liksom inget att skryta om.

Men jag har åtminstone varit i landet som har den sydligaste huvudstaden. Det är inte illa pinkat.

Jag tycker inte om att slänga mat

Till frukost äter jag fem dagar gammal fil. Eftersmaken är lite speciell...

Baka baka liten kaka

Jag kan inte baka kladdkaka, den blir ju aldrig kladdig... En gång blev det en blodpudding med chokladsmak, denna gång blev den torr och frasig.

Även då den inte var speciellt god så hamnade den i magen med en faslig fart. Konstig det där.

Under prisutdelningen:

Evve (6:a): Jag hatar dig Moa.
Adina (7:a): Din jävel!

Jag kände mig omtyckt och älskad.


Nu ska jag i väg och träna så att jag blir ännu bättre. Det är tävling på söndag.
Då jäklar ska jag spöa dem igen!

Den pensionerade elitgymnastens återkomst

Är nu hemma igen efter en helg i Vänersborg. Det tog 15,5 timmar att åka dit med några korta stopp, så det var ju inte den roligaste resan.

Dagen innan tävlingen tränade vi lite. Jag gick direkt till bommen, eftersom det var det enda jag skulle göra. De andra skulle tävla mångkamp och ville så klart känna på alla fyra redskapen. Jag blev ju klar mycket snabbare så då tänkte jag "Äsch, jag kan hoppa några hopp" och så gjorde jag det. Sen så tänkte jag "Äh, jag kan ju prova ett fristående" och så gjorde jag det. Sedan var det bara barren kvar och då tänkte jag "Men varför inte?" och så tog jag på mig barrskydden. Det var bara det att en viss övning i barr har jag inte gjort på två år. TVÅ ÅR. Jag provade den med pass och det gick väl okej. Gjorde några övningar som skulle kunna bli en serie och sen fick det vara bra.

På tävlingsdagen tävlade jag allt. Hö hö. Friståendet gick bra, hoppet gick bra, barren gick bra och bommen gick bra. Det hela slutade med att jag placerade mig 5:a och bäst av Älvsbygymnasterna.


Resan hem var jobbig. Jag sov inget, så jag var vaken i 24 timmar. Nu har jag dock sovit två. Busige Boris ville inte sova längre än så...


RSS 2.0