Snygghänderna

Blev lite mörbultad efter gårdagens crossfitpass. Underarmarna är svullna på sina ställen och har lite avskrapad hud här och där. Men kul var det!
 
Gick upp i gymmet efteråt och körde bröst- och axlar. Var skitseg under bröstdelen och pallade inte att pressa mig så hårt. Dete strålade en hel del handleden under bänkpressen men kunde ändå köra på 60 kg i alla fall. Då det var dags för axlar fick jag ny energi och köttade på hur bra som helst. Förstår bara inte var träningsvärken har tagit vägen... 
 


Handleden mådde tvärr inget vidare igår kväll under gympaträningen. Kunde knappt vicka på handen och fick passa gymnasterna med bara den andra handen (tur det var höger som fungerade). Får nog ställa in dagens handståendesteg...  


 

Klänningsjakten pågår...

I förrgår var jag på stan i jakt efter en klänning. Behöver nämligen en klänning för vår avslutningsmiddag med klassen nästa vecka. 

Men jag lyckades inte så bra... Började min klänningsjakt på Stadium (kanske inte bästa valet av klänningsaffär) och där hittade jag hur mycket fint som helst förutom klänningar då. Gick ut därifrån med shorts, en tisha och en ny Adidashoodie. Hade gärna köpt ännu mer... 

 
Mjaa, det blev ju ingen klänning sen heller... Lyckat. Blir ett nytt försök imorgon. Skulle vara så himla skönt om man slapp den där coctailklänningen och kunde ha converse, jeans, linne och hoodie istället. Jaa, jag kan till och med tänka mig jeans istället för tights! Men klänning känns ju bara besvärligt... 
 
Varför kan det inte bara stå: "Kom som du är" i inbjudan? Hade varit så mycket enklare då. 
 
 

Nämen tjena snygging!

Min särbo är ju för härlig! Då hon flyttat ut hittar jag den här lappen i garderoben... 
 

Öppnar och... HAHAHAAA! 



I andra garderoben var en till bild... 



Och så hittade jag den här fasttejpad på lådan under sängen: 
 
 
Så himla kul alltså! Hon vet att det är muskler som gäller. Och till veckan blir vi sambos en kortis igen, woohoo! 
 
 
 
 
 

Direkt från dagboken, del 5

 
Sååå himla tragiskt. Det är en man vi jobbar mycket med och han är världens snällaste alltså. Rar, trevlig, ambitiös och genomsnäll.
 
Innan Julia och jag åkte hem köpte vid en säck majsmjöl och en dunk matlagningsolja som vi gav honom. Samma dag vi åkte lämnade vi över en ryggsäck vi inte behövde och pengar vi hade över (ca 200 SEK). Det är så härligt att ge bort saker då man vet att det verkligen kommer till nytta. 

Jag hoppas han inte behövde gå hungrig månaden efter i alla fall... 
 
 

Direkt från dagboken, del 4

"Moa! Moooa! Moaaa! Moa!" Ja, ibland är det lite roligt att känna sig som en världskändis, haha! 
 
 
 

Suck för röstningen hemhemma...

Fika till frukost och falafelrulle till lunch (som även var gårdagens middag). Vart är världen på väg? 

 
Ja, det kan man ju verkligen undra då Sverige röstade in Sverigedemokraterna till Europaparlamentet igår. Och ute i Europa ser det ännu värre ut. Herrejisses alltså...  
 
 
Tur jag ska tillbaka till Umeå ikväll! Där är det mer ordning på maten och SD fick "enbart" 4,4 procent av rösterna, MP braiga 18,5 procent och F! fick hela 9,2 procent (jämfört med här hemhemma där SD fick 12,1, MP 6,5 och F! bara 2,4). 
 
 
 
 
 

Direkt från dagboken, del 3


Att sova längre än till kl 7 är lyyyyx! 
 
 
 
Just det, alla tjockiskommentarerna...
 
 
 
 

Apropå mors dag

 Hon gjorde det bra mamma min...

...och pappa. 
 
 
 
 

Direkt från dagboken, del 2



Hahahahaa, som om det är världens mest naturliga grej att någon friar till en. Herregud... Vardagen blir lite annorlunda jämfört med här. 
 
 
 

Direkt från dagboken, del 1

Skriver alltid dagbok då jag är i Malawi. Läste igenom den som jag skrev vid senaste resan i augusti 2013 och vissa stycken kände jag att jag ville dela med mig av. 

 
 
För kännedom: Sista kvinnan vi besökte var död nästkommande dag. 
 
 

En riktigt Moa-dag

Om man kan vara en karikatyr av sig själv så har jag varit det idag. Började med att slänga in kläder i tvätten och passade på att göra ett armpass på IKSU under tiden. Sedan hem för gröt, iväg till sjukgymnasten och så passade jag på att handla. 

På Coop kom jag på mig själv att verkligen vara den där gymnördstereotypen. Gick nämligen runt i träningstights och linne och handlade kyckling, torsk, ägg, kvarg, keso och bananer. Hahaa! Det var verkligen inte meningen, men det var bara det jag behövde... 



Blev sedan ett till gympass med min träningskamrat. Bytte bara superhjältelinne och var sedan redo för ett bröst- och axelpass. Tur jag visste om det redan på morgonen så jag kunde fokusera mer på biceps än triceps på armpasset. Annars hade jag nog inte haft något tryck alls under pass 2. 
 
 
Efter pass 2 åt jag omelett och sparris... Typiskt träningsfreaksmat. Men omelett och sparris är ju typ det godaste! 
 
 
Men sen då, dra på trissor... Då cyklar jag tillbaka till IKSU och kör lite baksida och rumpa innan stängning. Tänkte egentligen köra ett ryggpass, men kände att jag inte mäktade med det. 
 
Trött men nöjd efter pass 3
 
 
Jaa, men nu blir det ofrivillig vila i tre dagar då jag ska på gympatävling och läger med mina gymnaster. Det är ju inte optimalt med tre pass på en dag, men vad gör man inte då energin är på topp, har en låååång vila bakom sig och en lång vila framför sig. 
 
 

Peppen

 
 
Yaay, dags för ett armpass! 

 
 

Taggad på avloppsrensning

Tänkte ägna kvällen till avloppsrensning för jag har nämligen stopp i duschen och dessutom tycker jag det kan vara ganska intressant att se vad som finns där. Meeen, jag fick inte upp avloppsskyddet eller vad man ska kalla det... Suck. 

 
Får ta nya avloppstag imorgon. 
 
 
 
 
 

Rösta!

 
Eller en miljöhjälte! Naturskyddsföreningen har gjort listor på vilka partier och vilka ministrar som jobbar med miljöfrågor. Kika in här och här
 
 

Längtar till september!

 
Det ska bli så himla intressant att se vad valresultatet blir i årets riksdagsval! Tyvärr måste jag poströsta från Malawi och det känns ju inte helt hundra att rösten kommer fram. Snyft. 
 
 
 

Jamen just det

 
Faaast, det där med att Gud är en han... Nja, jag vet inte riktigt. Då jag var liten tänkte jag mig en gubbe med långt vitt skägg uppe på ett moln. Men en gång då jag fortfarande var liten, målade min mamma upp en annan Gudsbild som sedan dess har fastnat i min hjärna. Jag är inte säker, men det kan hända att jag kan ha gjort om den lite i mitt huvud sedan dess... 
 
En frodig afrikansk kvinna med en stor fruktkorg. That's my God. Tihi
 
 

Träningstöntarna på hugget!

Idag har varit en bättre dag än de vanliga bra dagarna. Började med ett roligt bröst- och axelpass på IKSU med min träningskamrat. Sedan åt jag godaste chokladgröten, duschade och bytte om till nya träningskläder och cyklade iväg för att titta på Toughest (en 8 km lång bana med 40 hinder). Jag hatar att gå omkring i jeans och känna sig begränsad ifall jag får ett infall att exemelvis göra en spagathandvolt. Därför valet till tights, linne och hoodie.  

Sedan hade vi i korren anordnat en liten grillning vilket var trevligt. Men så dök min träningskamrat upp och var redo för träning! Så då blev det lite gympaträning på gräset (så mitt klädval var perfekt) och sedan gick vi lös på starkemangrejer. Hahahaa, måste ha sett så himla sjukt ut då min kompis rullade upp stenen från skogen upp på gräsmattan. 


Rull med tung sten



Härifrån var det min tur att rulla den några meter
 


Sedan var det dags att skjuta en bänk över gräset
 
Fick verkligen adrenalin! Den var minsann ingen lätt sten och bänken vad himla tung den med. Då resten av gänget hade spelat klart kubb (vilket de roade sig med under tiden) och gick in för att festa bytte jag om till nya träningskläder och cyklade till IKSU. 
 
Hahahaaa! Kalla mig sjuk i huvudet men det var så himla kul! Hann bara med fyra övningar innan de stängde, men det räckte. Blev liksom bara ett litet extrapass för mina baksidor... 
 
 

Vems Europa vill du leva i?

 
 
 

...

 
Betyder det här nu att jag får äta choklad resten av kvällen? Wiie! 
 
 
 
 

Att taktikrösta


 
 
 
 

Ehh, nej!

 
Feminsim handlar ju om jämställdhet. Hur skulle det någonsin kunna gå för långt? Det är ofattbart för mig. Om jämställdhet på något vis går för långt, då är det väl inte jämställt längre? 
 
 
 
 

Dagens handstående

I väntan på tåget... 
 
 

Sommarformen börjar sätta sig på rätt ställen...

 
För visst är det rund mage (så lik en gravidmage som möjligt) som alla eftersträvar? Platt mage har jag hört är såååå 2013. 
 
 
Vilken mage vi än har så är i alla fall Boris och jag lika glada! 
 
 

En riktig man

 

+ 2 kg. Inga konstigheter här inte



En trött och långhårig tjej på tåget. 2 kg tyngre idag än igår också. Hah! Det är bra jobbat måste jag påstå. Nu var det ju tyvärr nedåt jag skulle... Men men. Har inga erfarenheter av viktnedgång då jag har gått upp i vikt hela mitt liv.
 
Jag tar visst inte den där toppformen som min träningskamrat pratar om så seriöst... 
 
 

Så sant

 
 
 

Middagsbjudning

Bjöd bästa korridorsgrannarna på middag idag. Tacoinspirerat, men istället för köttfärs blev det kyckling, bönor och lök med massa fajitakrydda. Fick tummen upp för det!
 
Då vi ätit klart blev det en hel drös med sallad och kyckling över. Jag är väldigt duktig på att överdriva mängden mat. Så mina korregrannar sa: Ja Moa, nu får du äta sallad ett tag fram över... 

Meeen, då känner de inte riktigt mig till 100 procent. Kvällen slutade nu med att jag tog in salladsskålen till rummet och blandade runt den med tacosåsen och gräddfilen som också blev över. Galet gott alltså! Vräkte alltså i mig all sallad på en gång. Det de trodde skulle ta dagar gick på några minuter bara. 
 
 
Oj, det blev visst tomt... 
 
Fast kvällen är ju faktiskt inte slut och kycklingen blev ju rikigt mumsig ändå... Kanske blir en kycklingportion till för att fylla ut det svarta hålet en aning. 


Lite otajmat att min träningskompis har kommit på att vi ska vara i bra form sista maj. Hmm... Plus att han ska vara så himla serieös med "dietmat" och promenader medan jag svullar i mat och till och med fikade tidigare idag. Hahaa! 
 
 

Proteinskräcken

 
 

F!

Igår gjorde jag min plikt och röstade i EU-valet. Gick mot mina färgprinciper och valde rosa... Feministiskt initiativ alltså. Kändes helt klart som rätt val. 

 
Här är några utdrag från F!:s hemsida: 
 

Feministiskt initiativ vill föra upp feminismen på den politiska dagordningen. Genom att samla en bred folkrörelse för feminism och mänskliga rättigheter för vi in en ny dimension i politiken. Feministiskt initiativ strävar efter parlamentariska mandat för att genomdriva förändring, från lokal till global nivå.

 

Feministiskt initiativ har en vision om ett samhälle där alla kan färdas väl genom livet. Det kräver att samhället i alla avseenden beaktar de mänskliga rättigheterna och tryggar rätten till hälsa, arbete, bostad, utbildning, social omsorg och trygghet. Politiken ska användas för att säkra människors lika möjligheter och utfall oavsett kön, hudfärg, etnicitet, klasstillhörighet, sexualitet, funktionsförmåga eller könsidentitet.
 
Eftersom jag behövde ut i samhället för att rösta kände jag att jag var tvungen klä mig acceptabelt. I vanliga fall är jag för tillfället mestadels hemma, på IKSU, på Boxen, på gympan eller handlar och då går jag omkring i tights. Jaa, jag har liksom flyttat in i tights. 

Tog faktiskt på mig en riktigt fin t-shirt och tänkte föreviga tillfället, men då hamnade jag på händer istället. Typiskt. Meeen, så mycket roligare än att stå på fötterna! 

Wiiho! 
 
 

Lyxgröten

Alltså bästa fredagsmiddagen det blev för mig igår då! Kom hem från ett armpass och gjorde en chokladgröt. Så gaaalet gott alltså! Gröt är ju alltid gott, men den här var något alldeles extra. Blev perfekt med kvarg, hallon och sojadryck till. 



Passet var för övrigt skitskoj! Mina armar gav upp flera gånger om, jag skrattade av utmattning, det tårades i ögonen och jag hade ett stort leende på läpparna hela tiden. Woooho! Precis som det ska vara. 

 
Orkade knappt spänna armarna efteråt. De kändes som en blandning av geléråttor och tegelstenar och som om de var dubbelt så tjocka som innan passet. 
 
 

Cat-friend vs Dog-friend

 


Så himla kul! Men då är jag ju ingen kattmänniska heller... Hundar däremot, det är grejer det! 
 
 

Bästa belöningen

Jag skolarbetar faktiskt lite ibland också... Som idag till exempel. Behöver ringa ett flertal samtal och mellan samtalen passar det sig utomordentligt bra med några handståenden som vadduktigduvarsomringde-belöning

 
Eller då man kommer till en telefonsvarare som säger "Personen du söker är åter kl 14" och då drar slutsatsen att: Okej, då står jag på händer tills dess, yaaaay! 
 
 
 

Morgonträning då den är som bäst!

Bästa starten en fredagmorgon: Total training på Iksu! 
Idag var det två övningar på varje station som kördes i 50 sekunder. Jobbigt men kuuuul! 
 

1:a stationen: stå i plankposition med fötterna i TRX-band. Dra in knäna till magen, sträck ut och gör en armhävning - 10 sekunder vila - stå upp och gör knäböj med upphopp och håll händerna i TRX-banden

Upprepa 3 gånger. 

2:a stationen: ligg på rygg och klättra upp i ett rep till stående position - 10 sekunder vila - utfallshopp med viktplatta

Upprepa 3 gånger

3:a stationen: burpees med medicinboll (armhävning på bollen och upphopp med bollen) - vila 10 sekunder - russian twist med medicinboll

Upprepa 3 gånger

4:e stationen: frontböj - vila 10 sekunder - skivstångsrodd + axeldrag

Upprepa 3 gånger



Yaaay! Nu ska frukosten ner i magen! 
 
 
 Fast lite tråkigt ändå att jag redan tränat... Vad ska jag nu se fram emot idag? 
 
 
 

Bästa Coop!


 
 
Synd att jag inte bor närmare bara... Handlade i och för sig lite där igår, men det händer inte särskilt ofta. Nu när Ålidhemvännen har flyttat har jag ingen riktig anledning att hänga där. Men jag tror inte Ica Mariehem ligger så jättelångt efter i det ekologiska utbudet. Hoppas inte det i alla fall! 
 
 
 

Handståendeskoj

Lekte lite handstående igår kväll... Skoj skoj! Innan hade jag varit på ett roligt men asjobbigt bröst- och axelpass. Var på gymmet 30 min innan min träningskamrat så passade på köra några magövningar, värma upp axlarna ordentligt och gå på händer. 

Han försöker ju alltid låtsas att han också kan stå och gå på händer. Igår hittade han mig inne på gymmet precis då jag gick mina 100 uppvärmningssteg. Såg honom i ögonvrån och hälsade (det känns bra att kunna prata samtidigt, släppa handståendefokuset och ändå ha balans) och fick då kommentarerna: "Du börjar bli duktig på det där nu", "Bra att du har tagit till dig av mina tips". Hahaa, allt för att det ska verka som om han också kan. 
 
 

Kände mig dock som en svag Batman idag. Men linnet ger ändå peppning måste jag säga. Då jag ser mig själv och Batmanmärket i spegeln känns det som om jag tar i liiite exta. 
 
 

I'm gonna fly like a bird through the night

Har i stort sett alltid en låt som jag spelar om och om igen. Hur länge beror lite mellan låtarna. Vissa kan ändå hålla i sig några månader medan andra bara håller två veckor. 
 
Just nu är det Chandelier av Sia som spelas på repeat. 
  

Frulle

 
+ några hårdbröd och ett x antal ostskivor extra. COOP-kvargen är riktigt god och jag diggar konsistensen. 
 
 
 

Jag är inte rasist, men...

Älskar att Saga sitter och petar näsan under tiden... 
 
 
 

Kvällsis

Bästa kvällsmålet! Fast jag tycker ju i och för sig det mesta är gott och smakar bäst. I alla fall så blev det minikeso (den är helt klart godast) med blandade nötter och mandlar. 

Hade varit gott med kanel på också, men jag har redan ätit så mycket kanel idag. Och igår, och dagen innan det och alla andra dagar...  Jag är nämligen kanelöverkonsumeraren nr 1! Men ikväll la jag band på mig... Haha, en kväll utan kanel och jag funderar på hur det ska gå? 

 
Gott och mättande! 
 
 

Upp och ner i Nya Zeeland

Kollade igenom lite bilder från Nya Zeeland, december-januari 2009/2010. Konstigt nog verkar jag inte ha varit i ett likadant gympaflow då som jag är nu. Mycket konstigt eftersom jag gjorde en liten comeback då jag kom hem och ställde upp i SM i maj 2010. 

Jag har verkligen inget minne av att jag stod på händer varje dag så som jag gör nu... Men några gympabilder blev det visst ändå (och det är ju de bilderna som är roligast att titta på): 

Sidvolt på stranden. Syns mycket tydligt vilket ben jag ska ta landningen på...



Ringhopp. Noll böj i den bröstryggen... Stelsomenpinne.se



Det älskade handståendet! 


Hopp och skutt! 
 
 
Flickis på stranden med slarvigt högerben
 
 
Spagathopp med snygga fötter och ett halvtaskigt knä (höger såklart)
 
 
Tänka sig att alla de här övningarna sitter i fortfarande. Lite mer ringrostiga är de kanske, men jag klarar helt klart av dem! Blev väldigt sugen på att träna lite gympa nu... Kanske hoppar in och kör några övningar med mina gymnaster ikväll. Wiiie! 
 
 

Olika är grejen!

 
 
 
 
 
 

Fattiglapp

Blev så fundersam för några dagar sedan då jag såg en överföring på 2000 kr till mitt konto med meddelandet Fattiglapp

Tänkte så klart att det måste vara någon jag känner som har mitt kontonummer som fört över... Ringde de närmaste och frågade, men ingen hade gett mig pengar och det var ingen som kunde lista ut varifrån de kom. Alltså vem i hela världen skriver Fattiglapp som meddelande på överföringen? 


Idag ringde jag i alla fall banken för att kolla upp det där. Kvinnan jag pratade med fick sig ett gott skratt för det var tydligen jag själv som hade fört över pengarna. Från ett konto till ett annat. 

Herregud alltså! Så himla sjukt dåligt minne jag har! 

Ooopsi! 
 
 
Ahja, då behöver jag inte fundera på det mer... Lite kul är det ju att jag kallar mig själv fattiglapp utan att veta om det. 
 
 
 
 

Benfest!

Herrejisses vilket benpass det blev igår. Passet blev på Iksu istället för Boxen eftersom jag körde med min träningskamrat. Frontböj, benspark, lårcurl, stående vadpress, sittande vadpress och en magövning.  

Hade på känn att det skulle bli ett urjobbigt pass så tog på mig Superwoman-linnet. 

Höll på dö i bensparken då mjölksyran bara hoppade på mig. Kändes som om vi gjorde hur många set som helst och det avslutande dropsetet var en mardröm. Men ändå sååå hiiiimla kuuuul! 

Glädjen efteråt! Woohooo! Hög på endorfiner, lalalaaa! 
 
Har skapligt med träningsvärk idag... 
 

Benkomplimang

Då jag var på ett yogapass förra veckan var det en tjej som hade likadan tights som mig. Så jag berömde hennes tights-smak. 

Hennes svar: Jaa, visst är det sygga! Men du fyller ju ut dina myyyycket bättre än vad jag gör. 

Kul ändå att det är en komplimang att ha större ben än en annan tjej. Annars tycker jag det vanliga är att benen ska vara så smala som möjligt... Nej, muskler ska det vara! 

De här benen är från oktober och de har (tyvärr) garanterat minskat i muskelmassa sedan dess. 
 
 

Lördagsmys eller lördagsfys?

Ligger och slappar på spikmattan samtidigt som jag tittar på mina småbiceps som tränades tidigare idag. Om man stirrar på dem nog länge kanske de känner sig tvingade att växa till sig en aning... Hoppas hoppas! 

 
Spikmattan är ju för övrigt hur nice som helst att slappa på medan man kikar på webb-tv eller nåt. Är för övrigt nedbäddad i supermjuka sängkläder av ekologisk bomull. Tummen upp för det! 
 
 
Var nyss jättetrött men känner mig nu så överladdad av energi att jag bara vill kasta mig på cykeln till Iksu och bränna av det där bortprioriterade benpasset. Meeeen, Iksu stänger kl 19 på lördagar. Dumheter, dumheter. 
 
En till anledning till att Boxen är så bra. Alltid öppet med passerkort 06-23. Men ikväll är det badtunna och bastubad där som ett avslut på dagens tävlingar så jag vill liksom inte störa festligheterna med mitt benpass. Får ta det imorgon bitti istället. 
 
Hade varit så grymt härligt att cykla till Iksu i kvällssolen, dra på sig hörlurarna och sedan mata på med knäböj, benpress, benspark och lårcurl för att sedan cykla hem på skakiga ben som knappt bär uppför trapporna. Njuta av en sen middag, släpa sig in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Ååh, det hade varit grejer det. 
 
För mig är ju lördagsfys ett perfekt lördagsmys! 
 
 
 
 

Är inne en fin träningsbubbla för tillfället

Min träningsplanering går inte riktigt som den ska... Igår skulle jag köra ben, men ändrade till bröst och axlar. Hann dock inte med axlarna så skulle köra det på kvällen. Meeen, då blev det rygg med min träningskamrat på Iksu istället. 

Så imorse skulle då axlarna tränas, men då lovade jag bort mig på ett armpass... Alltså, herregud. Var på gymmet lite innan min träningskamrat så hann i alla fall med två axelövningar innan det var dags för ett mördarpass för armarna. 

Helt sjukt tungt alltså... Sista setet på FÖRSTA bicepsövningen gav mig tårar i ögonen. Hahaha! 


Sedan var det bara hem för att käka frukost/lunch och snabbt iväg för att titta på en crossfit-tävling på bästa Boxen. Bilderna här nedan är inte mina, utan de har jag snott från fb: 

 
 
Boxendeltagarna levererade och tog hem första platsen på herrsidan. 
 
På damsidan var det bara två lag. Blev ändå liiiiite sugen på att vara med. Nästa gång kanske. Måste bara få upp lite uthållighet och bra teknik först! 
 
 

Vänskap är bra grejer

Jag hade en så himla bra valborg alltså! Cyklade fram och tillbaka som en tok och ägnade dagen till ett besök hos sjukgymnasten, jobbigaste yogapasset ever, skämma bort mig med en chailatte, träffa snälla människor i tre omgångar, ett crossfitpass och äta grillad kyckling som jag hade marinerat som en Gud. 

Självaste kvällen spenderades hemma med en av finvännerna. Åååh, då vi slår våra kloka huvuden ihop kan vi göra underverk alltså! 

 
Känner mig så himla lycklig då jag hade så trevlig med allihopa och då jag dessutom har fler finfinvänner som jag inte ens träffade under dagen! Ohlalaa! 
 
 

Bananas are for monkeys

Imorse då jag laddade för ett benpass på bästa Boxen:
Trötta ögon men peppad och glad! 

Ändrade mig dock då jag kom till gymmet... Struntade i benen och planerade upp en bröst- och axelpass istället! Hihi, kanske dumt att skippa det jag egentligen behöver men satan i gatan vad kul det var med ett bröstpass. Bänkade för första gången på flera månader, kanske ett halvår till och med. 

Huuuur kuuuul som helst! Tyvärr hann jag inte med axlarna då jag körde längre än planerat och hade en tvättid som väntade. 


Hemma efter passet och gladade än gladast: 
 
Nu är det bara ladda om till axelpasset jag ska ta ikväll på IKSU! Yoohooo! Nice med två gym att välja mellan. 
 
 
 

RSS 2.0