Lördagsmys eller lördagsfys?

Ligger och slappar på spikmattan samtidigt som jag tittar på mina småbiceps som tränades tidigare idag. Om man stirrar på dem nog länge kanske de känner sig tvingade att växa till sig en aning... Hoppas hoppas! 

 
Spikmattan är ju för övrigt hur nice som helst att slappa på medan man kikar på webb-tv eller nåt. Är för övrigt nedbäddad i supermjuka sängkläder av ekologisk bomull. Tummen upp för det! 
 
 
Var nyss jättetrött men känner mig nu så överladdad av energi att jag bara vill kasta mig på cykeln till Iksu och bränna av det där bortprioriterade benpasset. Meeeen, Iksu stänger kl 19 på lördagar. Dumheter, dumheter. 
 
En till anledning till att Boxen är så bra. Alltid öppet med passerkort 06-23. Men ikväll är det badtunna och bastubad där som ett avslut på dagens tävlingar så jag vill liksom inte störa festligheterna med mitt benpass. Får ta det imorgon bitti istället. 
 
Hade varit så grymt härligt att cykla till Iksu i kvällssolen, dra på sig hörlurarna och sedan mata på med knäböj, benpress, benspark och lårcurl för att sedan cykla hem på skakiga ben som knappt bär uppför trapporna. Njuta av en sen middag, släpa sig in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Ååh, det hade varit grejer det. 
 
För mig är ju lördagsfys ett perfekt lördagsmys! 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Fröken biceps, I presume ;-)

2014-05-04 @ 18:25:08
Postat av: Moa

Oh, bästa smeknamnet hittills ;) Förhoppningsvis kan jag leva upp till det snart också! :) :)

2014-05-06 @ 00:48:24
URL: http://moapavift.blogg.se/
Postat av: Anders

Klart du kan, du e ju SuperMoa :-)

2014-05-07 @ 18:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }