Veggoveggo

Veggoburgaren blev till verklighet idag. Väldigt god om jag får säga det själv. Burgaren är gjord röda linser, jasmineris, ägg, purjolök och kryddor. Åts med tzatziki (hemmagjord såklart), sallad, tomat och bröd från "bageriet" på Coop. Micke tyckte dock att det hade varit godare med en köttigare burgare, men han slukade ändå två stycken lins-risburgare. 
 
Galet gott och fräscht med tzatziki istället för hamburgedressing. Är i och för sig inget större fan av dressing... 
 
Fick tyvärr inte till någon bra bild
 
På jobbet packade jag upp massor med dressingar, skagenröror och sådant. Bland annat tzatziki, men jag förstår liksom inte varför man inte bara gör det själv. Lätt som en plätt, garanterat godare och så slipper man massa onödiga ingredienser. Win-win! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }