Mattipset

 
Marinera färska svenska kyckligdelar (jag använde kycklinglår) i vatten, soja och massor av vitlök och ingefära. Låt det sedan ligga i kylen 1-2 dygn och dra åt sig ordentligt. 

Då kycklingen är färdigmarinerad är det bara slänga in den i ugnen tills den är färdig. 
 
Koka ekologisk potatis, skär i tärningar och häll över buljong med curry. Låt potatisen dra åt sig av vätskan. Är gott med gräslök också men det hade inte jag hemma. 
 
Ja, sen är det bara att käka. Potatisen tycker jag gör sig bäst kall och så är det ju gott och knaprigt med någon grönsak som till exempel rå broccoli. 
 
Smaklig måltid! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia - ett bättre du

Låter gott.

2013-03-19 @ 13:35:20
URL: http://ettbattredu.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }