Äggmat

Jag har ätit lite annorlunda jämfört med vad jag brukar äta de senaste dagarna. Ingen gröt (ojojoj!), men däremot väldigt mycket ägg. 



Måndagsfrukost: "Pannkaka" av äggvita, vaniljvassleprotein, keso, avokado och alfalfagroddar



Måndagslunch: Två stekta ägg med curry, en stekt aubergine och färsk broccoli


Sen kommer här två underligt komponerade blodpuddingsmåltider: 

Tisdagsmiddag: Blodpudding, vitkål (hade hunnit äta upp en hel del innan kortet togs), äpple och äggröra på ett ägg, äggvita, mjölk, ost och curry


Onsdagsmiddag: Tunna knaperstekta blodpuddingsskivor, alfalfagroddar, vitkål, ett stekt ägg med äggvita och en potatis
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }