#gymnörden1och2

Mötte upp min gym-tokiga träningskompis imorse 8.30 för att cykla ner till stan. Där gick vi till butiken One More Rep där vi köade i 1 timma och 20 minuter tills de öppnade kl 10. Hahaa! Helt sjuuukt. Bara för att vara bland de 30 första kunderna och få en goodiebag till ett värde av 400 kr.

Själv köpte jag kasein, wheyprotein och bcaa (den gröna påsen, röda burken och svarta burken) och allt det andra fick jag. Allt är ju helt onödigt egentligen... Men men.

 
I min goodiebag var en shaker babyrosa och det är liksom mot mina principer att gå omkring med en rosa shaker så jag bytte den med min vän. Bra att det finns killar som inte är rädda för rosa.
 
 
Nu ska jag bara hoppa in i träningskläderna och iväg för ett pass framsida lår. Brukar vanligtvis inte göra framsida och baksida dagen efter varandra, men jag har träningsvärk i hela kroppen förutom framsidan så därför blir det så idag. Passet igår blev för övrigt grymt bra. Då jag cyklade hem och rullade nedför en backe skakade mina ben så fötterna höll på att vibrera av tramporna. Helt sjukt! Men så underbart....
 
 
/Tjejensnarthelfullavkemikalier
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }