Det som jag inte äger kan jag ju inte bara gå och ta!

Nu när jag kommit hem efter att flängt runt i Sverige så skulle jag börja blogga. Har redan skrivit några inlägg som jag bara inte postat eftersom jag väntade på några bilder som jag hade på kameran. Igår kväll tog jag och Micke med oss kameran + överföringssladden till honom. Det var bara det att vi glömde påsen med kameran på pakethållaren. Ett tag senare kom jag på att jag skulle sätta in bilderna på datorn men då var ju kameran kvar på pakethållaren. Micke kastade sig ner för trapporna, men kameran var då borta. Typiskt.

Jag tror jag ger upp det här med att blogga. Jag som var så taggad. Nu har jag ingen kamera längre vilket leder till inga bilder. Jag som har några fina resor framför mig där jag hade tänkt mata kort. Men det värsta av allt är att den som tog påsen med kameran har ju även sladden, så det är ju hur enkelt som helst att föra in bilderna i en datorn. Inte så kul eftersom det fanns en hel där. Jag har nämligen inte tömt kameran på väldigt länge.

Dessutom fick tjuven Mickes skjorta på köpet. Jag hoppas att den luktar svett i massor! Det tror jag dock inte att den gör, för den pojken luktar alltid gott.

Kommentarer
Postat av: Shamandalie

Nog finns det fräcka människor här i världen :/

2009-11-08 @ 20:22:38
URL: http://thisaintyourfairytale.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }