Företag nummer 2 att förälska sig i

Måste tipsa om en mysigt café i Umeå som använder sig av smoothiemuggar som är gjorda av majs. Hur coolt är inte det? 

Så marsch iväg till MVG-gallerian och fika på Barista Fair Trade Coffee. Fast inte imorgon, för då är det nämligen den köpfria dagen

Från deras hemsida: "Vi har 100% Fairtrade kaffe, te, choklad, socker, honung, chai och vanilj syrup. Nu dessutom världens första Fairtrade cola och Fairtradekapslar som passar Nespressomaskiner!
All mjölk, juice och sylt är KRAVmärkt, liksom allt mjöl och socker i våra muffins. Vi jobbar hårt på att konvertera resten.

Vi är den första etiska kedjan utanför England. Vi var i november 2006 först i världen att använda Fairtrade syrup (för smaksättning av latte och grädde) - den kostar oss 84:-, när en vanlig syrup kostar ca 15:-. Vad gäller Fairtrade colan är den dubbelt så dyr för oss som vanlig... men vi säljer för samma pris. Etik är viktig, men dyr. Men det är i nuläget omöjligt att vara etiska på allt. Ambitionen finns där, men då måste volymerna upp rejält och det behöver vi din hjälp med."



Smoothie av bland annat vetegräs och kiwi i en mugg gjord av majs.
Fairtradechoklad till det. 
 
 
Då kroppen hade sugit åt sig energin fikastoppet gav bar det av till Sagateatern för årets Medicinarspexet. De var riktigt duktiga och jag blev så sjukt inspirerad att vara med nästa år. Dock inte som skådespelare/sångare utan som dansare. 
 
Har lovat mig själv och en klasskompis att gå på audition till våren. Jag är ju minst lika bra på att dansa som tjejerna på scenen idag. 
 
create a gif


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }