Manja Pamodzi

Nu äntligen är det klart! Julia (som jag volontärarbetade med i Malawi) och jag har startat en ideell förening. Den heter Manja Pamodzi som betyder hand i hand på chichewa som talas i Malawi. Syftet med Manja Pamodzi är att skapa samarbete mellan utsatta människor i världen och människor i Sverige. Vårt fokus ligger just nu på BAHASI som är en förskola i Malawi. Det var nämligen där vi volontärarbetade sex månader under 2010/2011. 
 
Om du inte redan har gjort det, så gilla vår facebook-sida! Där kommer vi nämligen lägga ut information allt eftersom. 
 
 
Det är ju så att vi ska tillbaka till Malawi under tre veckor i augusti. Vårt mål med den resan är att kunna hjälpa till på plats att utveckla skolan och förbättra förhållandena för barnen. 

Det kanske ser fint ut på bilderna, men standarden är ändå så låg att det inte ens finns något jämförbart här i Sverige. 

För att kunna göra någon förbättring krävs pengar. Det som är bra med Malawi är det mesta är billigt och att 100 svenska kronor räcker längre där än vad de gör här. Så har du en slant över eller känner för att lägga pengar på välgörenhet istället för lördagsgodis - sätt då in valfri summa på vårt bankgiro: 176-2871
 
Alla pengar går oavkortat till att förbättra förhållandena för barnen på BAHASI. Vårt långsiktiga mål att utveckla BAHASI så att de kan försörja sig själva. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }